Fisk med frasigt täcke

Här kommer mitt recept på denna enkla o goda fiskrätt.
( ca 6-8 p)
Du behöver detta : 
 
Fisk 1,2 kg
Smör 150 - 200 gr
Ströbröd
Rivet bröd 
Riven ost 3 dl 
Söt/stark senap
Salt o fiskkryddor 
dill
(fiskkrydda med kräftsmak eller fiskkrydda smögen)
 
 
 
 
Här har jag kört på den djupfrysta fisken i 200 grader i 10 minuter så man kan hälla av all vätska som blir.
 
 
Riv några brödskivor , smält smöret o blanda i brödsmulorna o ströbröd, riven ost  lite salt o 3 msk senap. Ha i så mycket ströbröd att det blir en krämig röra.
 
 
 
 
Krydda fisken med fiskkryddor o dill o ha sedan på ströbrödröran o gratinera sedan i 200 grader i 15 minuter.
 
 
Till fisken gör jag en vanlig kall sås på följande :
 
Creme fraiche, filmjölk,majonäs, dill, gräslök, lite salt o brun farin o fiskkrydda m. kräftsmak, o några droppar 
pressad citron.
 
 
 
 
Voilá ! servera med kokt potatis o sallad ;))